Compound börjar den nya månaden med stil och bryter över $ 250.

Föreningen måste stiga över $ 260 för att upprätthålla det hausseartade fallet och undvika en potentiell dubbel uppdelning av mönster

Compound, en av de viktigaste decentraliserade finansdokumenten (DeFi), är en konsekvent uppåtgående rullning som följer det viktigaste stödet till $ 160. Stödet kom till nytta efter att token spirade från toppar över $ 260 (en high bildades den 12 augusti). Nedgången överensstämde också med att olika preliminära supportområden på $ 220 och $ 200 och $ 180 misslyckades med att höja tillfället.

Compound är bland de ledande kryptovalutorna i DeFi-ekosystemet. Det är en Ethereum-baserad token som främst används för utlåning. Enligt DeFi Pulse, en aggregatplattform, är COMP för närvarande den sjunde största DeFi-token. Cirka 766 miljoner dollar i medel är för närvarande inlåsta i sammansatta, efterföljande protokoll som Yearn.finance och Synthetix. Aave fortsätter att dominera DeFi-rymden med 1,52 miljarder dollar totalt låst värde följt av Maker till 1,48 miljarder dollar.

14 BTC och 95 000 gratissnurr för varje spelare, bara i mBitcasino’s Viking Conquest! Spela nu!
Sammansatt teknisk bild

I skrivande stund svänger COMP på $ 250. Alla ögon är låsta när de bryter förbi nästa viktiga hinder på $ 260. När Relative Strength Index (RSI) rör sig högre än 70, är det stor sannolikhet att token på kort sikt skulle klättra över $ 260. Samma hausseartade scenario stöds av MACD (Moving Average Convergence Divergence). Förutom att utvidga åtgärden högre inom den positiva regionen, signalerar en hausseartad avvikelse över MACD att köpare har överhanden.

På nackdelen, om motståndet på $ 260 inte bryts, kan ett tidigt prickat dubbeltoppmönster dra Compound nedåt och testa möjliga supportområden på $ 220 och $ 200. Under tiden bör det vara viktigt för tjurar att söka stöd över $ 250 eller till och med $ 240 eftersom det skulle ge dem en möjlighet att inleda en formidabel attack på $ 260 respektive $ 280.