1 april 2021 – Freewallet is verheugd de lancering van nieuwe opties en campagnes voor zijn klanten aan te kondigen. Maart 2021 markeerde de release van nieuwe functies en updates voor het publiek van Freewallet, een populair merk voor de familie van cryptocurrency mobile-first applicaties en de desktopwebversie. Volgende maand voert Freewallet de campagne voor kopers van cadeaukaarten. Meer informatie zal op zijn blog worden gepubliceerd: https://freewallet.org/blog

Apple Pay-integratie

Door een samenwerking met zijn serviceproviders Bitcoin Superstar en Moonpay staat de portemonnee al lang bekend als het platform voor het kopen van meer dan 40 cryptocurrencies met Visa en Mastercard. Om de reikwijdte van betalingsopties uit te breiden, heeft Freewallet de Apple Pay-functie voor iPhone-gebruikers uitgerold. Wanneer kopers van cryptomunten de kassa bereiken, kunnen ze Apple Pay kiezen zonder dat ze hun kaartgegevens handmatig hoeven in te vullen.

BTCV-munt in Freewallet

Freewallet streeft ernaar om het assortiment ondersteunde munten continu uit te breiden. Momenteel heeft deze lijst meer dan 50 munten en 400+ ERC-20-tokens. Bitcoin Vault (BTCV) is lid geworden van deze lijst, evenals de lijst met uitwisselbare activa. Het BTCV-platform streeft naar een veilig ecosysteem, bestaande uit drie elementen. De Three Keys Generator voor het produceren van unieke privésleutels is een van deze constructie-elementen.

1.000+ cadeaubonnen

Naast de kernfuncties biedt Freewallet een indrukwekkende keuze aan cadeaubonnen van wereldwijde online winkels. Met de recente update is hun totale aantal de 1.000 overschreden. In het bijzonder zijn er meer dan 180 cadeaukaarten van merken toegevoegd voor Australië, Polen, Zwitserland, Rusland en nog veel meer. Nieuwe winkels en landen zijn ook onderweg. Om meer klanten deze verbetering te laten waarderen, gaat Freewallet een speciale campagne voeren voor kopers van cadeaubonnen. Na 1 april zal het bedrijf meer informatie bekendmaken.

Freewallet hoofd PR en communicatie Solomon Brown gaf commentaar op de recente updates:

“We hebben altijd prioriteit gegeven aan de verbetering van de keuze voor onze klanten met betrekking tot beschikbare munten, betalingsopties en extra functies. Volg onze community’s op sociale media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het bedrijf. „

Over Freewallet

Freewallet is een crypto-portemonnee die meer dan 3 miljoen gebruikers bedient sinds de oprichting in 2016. Met de portemonnee kunnen diensten worden verzonden, ontvangen en uitgewisseld voor meer dan 50 munten en honderden ERC-20-tokens.