Mike Novogratz’s Galaxy Digital Holdings meldt $38,5 miljoen inkomen voor Q2: „We hebben de Rubicon gekruist“.

De Digitale Holdings van de Melkweg rapporteerden op Vrijdag, 14 Augustus dat zijn uitvoerig inkomen voor Q2 aan $38.5 miljoen groeide. Het cijfer wijst zowel netto gerealiseerde als ongerealiseerde aanwinsten van digitale activa, evenals het investeren van activiteiten van $28.3 miljoen.

In een inkomensbezoek, zei de Digitale Voorzitter van de Melkweg, Chris Ferraro, de werkende opbrengstgroei vorig jaar net iets meer dan 24% voor de eerste helft van 2020 tegenover de zelfde periode is.

Ferraro legde uit dat „dit geldt voor al onze operationele business lines, met inbegrip van vermogensbeheer en adviesdiensten, financieringsactiviteiten en afgeleide winsten„.

In het tweede kwartaal zag Galaxy Digital zijn OTC-handelsdesk meer dan 1 miljard dollar van het kwartaalvolume genereren. Volgens Ferraro, is dit cijfer het ,,tweede grootste kwart van de Melkweg Digitale door volume in werkende geschiedenis„.

De OTC-volumes van de firma vertegenwoordigen ,,meer dan 15% de opeenvolgende driemaandelijkse groei over Q1 en 46% wanneer vergeleken bij Q4 2019.“ Ferraro voegt ook toe dat wanneer gelijkwaardig optievolume wordt uitgesloten, de ,,volumes van de vlek OTC nog omhoog 2% opeenvolgend waren, terwijl de volumes van de de industrievlekruil onderaan 17% waren.

Voor Ferraro en zijn team betekent dit „een voortdurende stijging van het marktaandeel van het Galaxy handelsplatform„.

Ondertussen, sprak Galaxy Digital CEO en oprichter, Mike Novogratz, merkte op dat hij dacht dat „we de Rubicon hebben overgestoken, en dat iedereen probeert om in deze business te zitten.“

Novogratz gelooft dat deze kwestie is opgelost en dat bitcoin nu een troef is, terwijl blokkades „overal worden ingezet.“

Commentaar gevend op de marktsamenstelling en de dalende bitcoin Loophole evolatiliteit, zegt Novogratz dat de toenemende institutionele adoptie goed zal zijn voor de crypto-markt in de toekomst.

Luister, we zaten op 98% van de retailmarkt. We zijn niet – we zijn niet meer, maar we zijn – maar we hebben geen 50% markt. Wat goed is aan de institutionele handen is dat ze minder hefboomwerking hebben, maar het is moeilijk om op dit punt institutioneel in de ruimte te komen, waar veel van de detailhandel op de Aziatische beurzen hefboomwerking heeft,“ legt Novogratz uit.

Om zijn overtuigingen over bitcoin te benadrukken, wijst Novogratz op recente rapporten dat de Nasdaq genoteerde Microstrategy in bitcoins had geïnvesteerd. Hij legt uit hoe dat de markt kan beïnvloeden:

„En dus wanneer – wanneer dit overheidsbedrijf 250 miljoen dollar koopt en ze in de schatkist zet, verkopen ze die waarschijnlijk niet in de komende weken.“

Novogratz zei ook dat een Nasdaq-notering „zeker iets in onze gedachten is„, maar gaf hiervoor geen specifiek tijdsbestek.

Ondertussen, bevonden de digitale activa van de Holdings van de Melkweg, met inbegrip van digitale activa die als waarborg worden gepost, zich bij $170.8 miljoen zoals op 30 Juni 2020, een verhoging van $76.6 miljoen vanaf 31 December 2019.

Deze stijging was echter voornamelijk het gevolg van de stijging van de reële waarde van de digitale activa tijdens de periode, aangezien de prijzen van de digitale activa in het bezit van de „partnership“ stegen, evenals een stijging van het bezit van bepaalde digitale activa.